kasim sonunda cok kotu bir dolu felaketi oldu datcada. bu yuzden zarar goren meyvelerle ne yapacagimizi dusunurken uzak doguda yedigim bir tur tursu geldi aklima papayadan yapilan ( Pisirerek yapiyorlar) ordan bizde yapa bilirmiyiz diye dusunup pisirmeden bizim teknikle ilk denememizi 1 ay once 3 tane 8 litrelik cam siselerde yaptik gecen hafta sonu tadina baktik tadini yiyenler cok begendiler ama meyve halen biraz sert. (bizim yedigimiz pisirilerek yapilan yumusakti) yiyenler Kelek tursusunu andiriyor diyorlar.
datcaya yolunuz duserse her daim tatma imkaniniz var.
yesil papayadan yaptigimiz icin afrodizyak etkiside varmis

bu yuzden kalbi olanlarin yemesini tafsiye etmiyoruz
tohumlardan cikacaklardan isterseniz mart ta hazir olurlar yetismis agac lardan siterseniz her daim hazirlar.