özür dilerim,bilgisayarla sorunum var demiştim neyseki..
aybala mesajını aldım .tel.bıraktım.
sevgili backyard bodrum her mevsimn güzel,,evet sicak ama kedi sever sicağı...evet diğer zamanlara göre daha kalabalık ama bu nişantaşında büyümüş beni bozmaz. eş dost geliyor şenlikli oluyor.neden hafif tertip otelleşeceğim sanıyorsunuz?.sevdim o işi...para ile ilgili konuya gelince,16 yıl çok renkli bir iş hayatı ve kararlılık sonucunda buğün bodrumdayım.büyürken hep ilerde bodruma yerleşeceğim diyen büyükleri göre göre büyüdüm ama ne o zaman ne de şimdi neden gerçekten isteniyorsa yapılamasın ki diye çok merak ederim,anlayamıyorum,
param yok **** yetersiz diye bir inancınız varsa önce bu saçma inancı ve gereksiz kuyruklarınızı bırakın uçmak daha kolay hafifleyince haliyle...elindeki inanki yeter..
yoksa bi tane projeksiyon tv den sonra daha mı mükemmel olur dersiniz hayat bodrum da mesela??
bizim ev de de televizyon seyredilmiyo bile..iyiki almayı beklememişiz boşuna...hala da yok,,gördün mü şimdi? koskoca mankenin bi projeksiyonu plazması bile yok.
tercih meselesi sadece...ve inanç tabii...
ben yaş kemale ermiş lafını sevmiyorum büyürken kendimizi yetersiz hissederiz zaten fiziken,masalara yetişemeyiz,ayaklarımız yere değmez amasonra kendine iyi bakarsan ve kalbini dinlersen çok uzun bi şimdi var..
evet eskimo bi atım var.siyah.
|