Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi efeege
merhebalar sevgili asia.
bu sene havalar ılık geçince çiçeklerin keyfi yerinde yalancı bahar yaşıyorlar.
inşallah sizinkilerinde çiçeklerini görürüz resimlerinden koyma imkanınız yokmu umuyorum sizinkilerde coşkuludur.
şebboyların renkleri farklıysa takas edebiliriz..
|
Dilerim bu yalancı bahar çiçeklerimizi hüsrana uğratmaz.
Benim bir tane şebboyum var ne renk olduğunu da bilmiyorum. Çünkü daha yeni geldi bana.Yirmi gün önce bir arkadaşın bahçesinde bir sürü şebboy gördüm. Yarım metre kadar boylanmışlar. Bu çiçeği çok sevdiğimi söyledim. Arkadaş köküyle çekip verdi birini. Getirip saksıya diktim ama bundan pek hoşlanmadı şebboy hanım. Morali bozuk anlayacağınız. Ben de gözünün içine bakıyorum aramız düzelsin diye.

Komşum tutmaz dedi, üzüldüm. Bu sene çiçek açmasa da razıyım yeter ki kurumasın.
Benim çiçek maceramdan söz etmiştim size. Elimde olmayan nedenlerle birkaç kez edindiğim çiçekleri kaybettim. Şimdi daha kararlı bir şekilde yeniden toparlamaya çalışıyorum. Sizin çiçekleriniz gibi coşkulu güzel çiçeklerim olunca ben de fotoğraf yüklerim. İsterseniz size pembe zıpçıktı soğanı verebilirim. Dün saksısını döktüm. Soğanları aynı saksıya tekrar diktim. Biraz soğan kaldı başka bir saksıya dikmeyi düşünüyorum. Sizin yoksa verebilirim. Çiçekli günler.