View Single Post
Eski 17-01-2014, 18:56   #59
murat doğan
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-07-2013
Sayın nicholai hel benzer bir konuda yardım istemiştim ama yardım alamadım. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=33229 gerçekten özellikle bir tane oldukça kötü durumda olan japon güllerini saksıya aldık. Ancak söken arkadaş oldukça hoyrat davranmış. Ben iki kere sulama suyuna iba hormonu koyarak suladım. Çok sulayarak var olan köklerini çürütmekten korkuyorum. Anladığım kadarı ile bu konudaki bilginiz iyi. Sizin kullandığınız destek ürünlerini ve nasıl kullandığınızı tarif eder misiniz. Benim ağaçlar sizdeki gibi yeni sürgün vermedi. Uyku döneminde olduklarını ümit ediyorum. Bahar ile birlikte canlanacakları anı dört gözle bekliyorum. Bakım için Ürün ve uygulamalarınızı paylaşırmısınız. Diğer bir sorumda şu olacak. Ben ilerde havai köklendirme ile de ikinci bir agaç edinirim düşüncesi ile boyunu biraz uzun bıraktım. Acaba hata ettim mi. Var olan kökler kısa bir gövdeyi daha mı kolay beslerdi. Bilmeden ağaca zarar mı veriyorum dersiniz. Eğer öyle ise şimdi kısaltmam fayda sağlar mı. Yoksa yeterince zedelendiler, daha fazla hırpalamamak mı lazım. Fikrinizi merak ediyorum.

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

murat doğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön