Arkadaşlar merhaba ben belediyede çalışmaktayım. belediyemize ait bir fidanlık oluşturmak istiyoruz fakat bu konuda pek tecrübeli değilim etrafımda yardım edebilecek kimse de yok. o yüzden size yazıp sizlerin de yardımlarıyla birşeyler yapmak istiyorum.
sizden isteğim;
1-Fidanlık için ne tür bir ortam seçmeliyim(şehir içi mi yoksa dışı mı ve yahut tam güneş alan bir yer mi yoksa biraz daha gölgemi
vb. )
2-Alanın ölçüleri ne olmalı?
3-Üretmek istediğimiz sıcaklığa, kuraklığa ve diğer kötü hava koşullarına dayanıklı olan bazı çalı grupları ve çoğunlukta mevsimlik çicekler söz konusu bitkiler için nasıl bir üretim yapabiliriz? (tohumla olacak iş değil biliyorum ama fikirlerinizi almak istiyorum yinede),
3-Üretim aşamasında ihtiyacımız olan alet ve ekipmanlar, kullanılacak diğer malzemeler nelerdir?
4-Kaç kişilik bir ekip kurmalıyım ?
5-Maliyeti bize tahmini olarak ne kadar olabilir?
6-akıllı sulama sistemleri, sıcaklık düşüren motorlar ve nem oranını azaltabilecek **** artırabilecek araçlara gerek var mıdır?
ŞUAN DA BUNLAR HARİCİNDE FİDANLIK KURMAK HAKKINDA SORU GELMİYOR AKLIMA DENEYİMLİ VE BİLGİLİ ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLİYOR VE KONU HAKKINDA BAŞKA NE TÜR ŞEYLERE İHTİYACIM OLDUĞUNU SÖYLERSENİZ SİZE MİNNETTAR KALIRIM. ESEN KALIN.