View Single Post
Eski 13-01-2014, 10:20   #352
attar
Ağaç Dostu

attar's Avatar

Giriş Tarihi: 16-04-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yağmur Mesajı Göster
Sayın attar,
Uzun süredir paylaşımda bulunmamışsınız. Bahçenizin sessiz takipçisi olarak her şeyin yolunda olmasını umuyorum. Yeni gelişmeleri merak ediyorum.
sayın yağmur, çok haklısınız; bu sene bahçemde beklenen verimi alamadım nedense biraz moralim bozuldu, biraz onun etkisi oldu biraz da aynı anda birkaç terslikler yaşadım,

işimle ilgili bazı aksaklıklarım oldu, bir de almış olduğum gayrımenkul vardı mütaahhit tarafından imar planında kanunsuz bir değişiklik yapılarak satmış araştırmıştık ama kimse aldığı yerin imar planlarını isteyip plana uygun mu diye bakmıyor belediyede bir tutanak var mı diye bakıyor biz de öyle yaptık, hem belediye hem kamu davası bayağı uğraştırdılar nihayet beraat ettik ama akla karayı seçtik,

aynı zamanlara denk gelen bir teslik de,park halindeki aracıma hanzonun teki geri manevra yaparken aracının arkasıyla benim aracın yanına bindirmiş adam dedi ki esnafım yerim şurda kartını verdi esnaflar tanıyoruz sorun çıkmaz dediler adam tam bir dolandırıcı çıktı biz kefiliz diyenler biz onu öyle bilmiyorduk dediler neticede başım bayağı ağrıdı can sıkıntısı vs. beni etkiledi aracımı bir süre kullanamadım bahçe sezonu böylelikle bitti gitti şu an kış paylaşacak çok şeyimiz yok ama yine de birşeyler çıkıyor aslında biraz hayata küstük galiba,

inşaallah yeni sezonla birlikte tekrar yeni bir şevkle başlarız ümidiyle ilginize teşekkürler

attar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön