View Single Post
Eski 11-01-2014, 18:46   #13
İsmail Kuzucu
Ağaç Dostu

İsmail Kuzucu's Avatar

Giriş Tarihi: 13-01-2011
Bu konuda benim de pek fazla bilgim yok. Her dönem gittikçe işleri ilerlettik, sistemi dengeli hale getirdik.

1. Tohum çeşidi olarak sadece yazlık alsanız dahi size yeterli olacaktır. (Serayı şehir dışına çıkardığımız için buarada gece güzdün farkı 15 dereceyi aşıyor onun için aurı bir tohum almayı düşünüyorum)

2. Yukarıda ekilen tohum Maraton Max 2001dir. Verimi ve kalitesi oldukça yüksek. Tek dal üzerinden verim yaptırılır. Bölgeniz için ideal tohumları ziraat odasına gidip sorabilirsiniz. Tohum firmalarına gider iseniz hiç kimse kendi malını kötülemez.

3. Ben fideleri Uludağ fidecilikten alıyorum. Kışlık için Campania çeşidinin satımı çok iyidir. Sırasıyla campania, festival, funly olarak gider..

4. Havalara ve bitkinin durumuna göre değişiyor. Ağustos ayı başına kadar 2. dönemi ekerseniz aşırı don olmaz ise kasım ayının 2. haftasına kadar ürün toplarsınız.

Biz bu sene kasım ayı sonuna kadar ürün topladık. Kilo 3-4 liraya kadar yükselmişti.

Soruları buraya yazarsanız herkes bilgilenmiş olur. Normalde de buradaki kadar bilgi vererem. İnternet site işleri, tarım işleri, ayrıca köklendirme işlemleri derken sosyal ağlar geri planda kalıyor..

İsmail Kuzucu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön