View Single Post
Eski 09-01-2014, 09:07   #32
Muda
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,816
Bahçe sayfanız hayırlı olsun. Geçen yıllar içinde oldukça güzel hale getirmişsiniz. Hava şartları da müsait olunca emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz.
Kırlangıç kuyruğun tırtılının bulunduğu ökse otu bana biraz farklı gibi geldi sanki. Ökse otu benim bildiğim çeşitli ağaçlar üzerinde yarı asalak olarak yaşayan bir zamanlar çok kızdığım ve gördüğüm zaman kırıp attığım bir bitki idi. Daha sonra onun kalp damarlarına iyi geldiğini, yüksek tansiyonu düşürüp düşük tansiyonu yükseltebilen, şekere ve klostrole iyi gelen, bayanların menopoz dönemi sıkıntılarını azaltan tıbbi bir bitki olduğunu öğrenince eskisi kadar kızmamaya, bu sorunlardan sıkıntısı olanlara tavsiye etmeye başladım.
Fotoğraf çekimleriniz çok güzel. Özellikle arı, kelebek, kuş gibi hareket edenleri çekmek daha zor.
Zambaklar bizim burada sizin tek fotoğrafınızda olduğu gibi genellikle kokulu mor açanlardan. Sizde sanırım sarı ve turuncu gibi olanlar da çok güzel. Onlar da kokulu mu.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön