View Single Post
Eski 08-01-2014, 22:33   #214
Sakaki
Ağaç Dostu

Sakaki's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi habiş Mesajı Göster
Merhaba Sayın Sakaki teşekkür ederim genel bakımı anladım ama bonsaim gördüğüm kadarıyla yaprak döküyor mevsimden dolayımı acaba birde gövdesini inceliyorum sanki suyu tepeden dökülmüş gibi gövde rengi kararmış ama sağlıklı yemyeşil yapraklar birer tane dökülüyor birde saksısı oldukça küçük hani yemek yeriz ya öyle tabak gibi böyle göründüğüne bakmayın zaten siz tahmin etmişsinizdir boyutunu yaprak dökünce hemen aklıma saksı değiştirmek geldi ama hazırlığımda yok açıkcası kayalı bir bonsai tahmini kaç senedir bu saksısında onuda bilmiyorum ve değiştirip değiştirmemekde kararsız kaldım ayrıca bilgi eksikliğim de var hangi mevsimde saksı değiştirilir bilmiyorum ben en iyisi bir göz atayım birde zelkova için nasıl bir besin almalıyım ne kadar veilmeli bakıyorum ama yeterli bilgi elde edemedim belki daha çok okumam gerekiyor ama yardımlarınızı esirgemeyin lütfen cevabınız için çok teşekkür ederim Saygılarımla

Bu arada fotoğrafa daha önce dikkatli bakamadım sanırım, şimdi fark ettim kusura bakmayın, bitkiniz sanırım fukien tea, zelkova değil

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön