Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira
Geçmiş olsun loveforlife, Allah sağlıklı uzun bir yaşam versin sana.. Gülücüklerle bezeli gül yüzün hiç solmasın.
|
Çok teşekkür ederim Sevgili Hira. Hepimiz için güzel olsun her şey!
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Sevgili loveforlife, İyi günlerde sevgiyle büyütün hediye gelen çiçeklerinizi, sürpriz hediyelerinizi merakla bekleyeceğiz, sizin adınıza ben de mutlu oldum, hediye almak çok güzel bir şey.
Fincan hanımın da gözünden hiç bir şey kaçmıyor maşallah, kolyesi de çok yakışmış. Yeni yılınız size neşe, mutluluk, sağlık ve şans getirsin, her şey dilediğin gibi olsun inşallah, sevgiyle kalın.
|
Sevgili Akçabardak, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Ablacığım. Hepimize güzellikler getirsin yeni yıl. Fincan Hanım ev sahibi ya, eve gelen giden ondan soruluyor. Bir söz var, diyorlar ki; "köpekler bir sahibim var dermiş, kedilerse bir insana sahibim!" Gerçekten patisinde oynatıyor bizim kız annemle beni.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yağmur
Oh ne güzel bol bol serotonin! Her derde deva organik antibiyotik -o da ne demekse- bunlar. Güle güle büyüt sevgili Loveforlife. Baktıkça için açılsın.
Ayrıyeten ben bu Fincan hanımın pozlarına bayılıyorum. Pek asaletli bir hanım. Ağzını burnunu mıncıklamak geliyor içimden. Tabi muhtemelen cırmıklarla ödüllendirirdi beni 
|
Sevgili Yağmur, Fincan Hanım'ın en güzel huylarından biri asla tırnaklarını göstermemesi. Zaten sevgiye bayılıyor. Eve misafir falan gelmeyegörsün. Hemen beni siz de sevin diye kucaklarına oturmak istiyor ama çoğu kişi onu istemediği için çok üzülüyor benim kızım. O gerçekten bambaşka bir kedi. Asla masaya ya da mutfak tezgahına çıkmaz. Sen balık ayıkla, o yanında yatar, yanında et pişir kokusuna bile bakmaz. Çok terbiyelidir benim kızım.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Evet hediye almak çok güzel bir şey hele o hediyeler de bitki, çiçek olur ise oh değmeyin keyfimize... Gelen hediyelerin hayrlı olsun, bol bol çiçeklerini göresin inşallah sevgili Loveforlife'm...
 Fincan için söylediğin, çok hoşuma gitti, güldürdün beni. 'Çiçekler; ne de olsa Fincan'ın kardeşleri.' Sevimli Fincan'ın bir de kanatlı kardeşleri var.
|
Sevgili YeniGine, hediye almak gerçekten de çok güzel ve keyif verici. Şu günlerde en çok da ihiyacım olan, Sevgili Yağmur'un da dediği gibi "seretonin". Dolayısıyla epey işe yarıyor.
Fincan'a çiçekler kardeş ve cicilerimiz, kanatlıların hepsi kardeş. Arada kafeste göremezse kuşları bir telaşa kapılıyor ki, sorma! Bak burada kontrole çıkmış bizim kız. Boncuk alt kafeste, aileye son katılan Sevgili Muda'nın hediyesi Şeker ve mubişlerim Paşa ve Fıstık yanında...