View Single Post
Eski 26-12-2013, 13:21   #71
vetman996
Ağaç Dostu.

vetman996's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İsmail Karagülle Mesajı Göster
Allah razı olsun .
Hoş bulduk Değerli Abicim.

EGOlarımızı bir kenara bırakarak paylaşımlarda bulunabilmek için bazen bir kenara çekilip, hüzün duymak yerine huzur bulmayı seçmek gerekebiliyor. Bana bu süre çok uzun geldi. Umarım bir daha başvurmak zorunda kalmam.

Besin eriğini hazırlamanın zorluğunu biliyorum. Hazır besin eriği bulmanın büyük bir nimet olduğunu da biliyorum. Ama besin eriği için formülleri bu kadar sır gibi saklamanın mantığını anlayamıyorum. Halbuki Topraksız Tarım kitaplarında veya bilimsel makalelerde bu formüller mevcut.

Besin eriğini kullanacak arkadaşların çalışmaları da amatörce olduğu için Ec ve Ph değerlerini kontrol ettikleri müddetçe ve formüllerindeki maddelerde eksiklik olmadığı müddetçe Hoagland formulünden bile gayet başarılı sonuçlar da alırlar. Bu konuyu bu kadar büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Kıymetli İsmail Abi, özel mailinizde belirttiğiniz Hocama karşı benim tarafımdan yapılmış her hangi bir yanlışlık mı var. Ben bunu tam olarak anlayamadım. Benim kendisini eleştirdiğimi düşünüyorsunuz sanırım. Bu kanıya nasıl vardığınızı merak ediyorum. Kendisine saygım sonsuzdur.

Selamlar... Saygılar...

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön