View Single Post
Eski 29-06-2007, 21:12   #64
hassoman
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Guler Mesajı Göster
Sevgili hassoman
Bende tarif çok. Mutfak merakım birhayli fazla. Rahmetli annem erkeklerin aşkı mideden geçer, kocanı eve bağlamak istiyorsan iyi yemek yapmaya çalış, düzgün sofra kur derdi. Buarada da yemekle de pişecekmişim. Ben de öyle yapmaya gayret gösterdim. Allaha şükür çok mutluyum. Senin yazını okumadan evvel de kahve köşemizde 1315 sayılı tarifi vermiştim. Ama istediğin birşey varsa belirt , yanıt vermeye gayret ederim.

Rahmetli annenizin öğüdü mutlaka işe yaramıştır Ama küçücük bir itirazım olacak.
Siz güzel yemek yaptığınız için eşiniz eve bağlanmadı. Eşiniz eve bağlı olduğu için siz güzel yemekler yaptınız

Ben sizden dilediğiniz bir reçeteyi yazmanızı rica etmiştim. Siz benden sipariş istediniz.
Pekala...
Yapımını merak ettiğim çok yemek ve içecek var aslında. Mesela kireç kaymağı işlemini hep merak ederim. Sanırım Hatay yöresinin kireç kaymağında bekletilmiş tahin ve cevizle ikram edilen bal kabağı tatlısı var... Bir de reyhan şerbeti...
Biliyorsanız bunların reçetelerini rica ediyorum, bilmiyorsanız bir adet geleneksel bir şerbet tarifi yazın...
Dostlukla kalın efendim...

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön