Sayın mmaneger; Arkadaşlarımızın söylediği gibi daha net resimlerini çekebilseydiniz çok daha güzel olurdu. Fotoğraf makinalarında bazı bölümler var. Ben de ayarları hala tam olarak bilemiyorum. Ancak net çektiği bölümü gösteren fotoğraf makinalarının ayarları var. Sizin çekimlerinizde fotoğraf makinanız genelde arka planı netliyor. Asıl çekmek istediğiniz bölümü netlemiyor. Benim makinada makro bölümü var. Çok iyi olmasa da yeterli ışık olduğu zaman elim de titremediği durumlarda daha net fotoğraflar çekebiliyor. Tripot kullanmak gerekiyor ancak onu da biz yapamıyoruz. Ben bazen saksıların veya duvara fotoğraf makinasının bir kısmını dayayarak sabitleme yaparak fotoğrafın biraz daha net olarak çekmeye çalışıyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mmanager
İ ... Sanırım siz de atlas çiçeği meraklısıydınız.O zaman tatlıcıların olduğu yerde Ruhi Ustanın yerine uğramanızı tavsiye ederim.Ömrünüzde göreceğiniz en büyük atlas çiçeğini göreceksiniz.30 yıllık olduğunu söyledi oradaki usta..Saygılar....
|
Sayın fatitoo'ya yazmış olduğunuz mesajda bahsettiğiniz çiçeğin çeşitli resimlerini paylaşabilirseniz biz de o atlası gidip göremesek bile resimlerinden merakımızı giderebiliriz.
Aslında benim daha çok merak ettiğim sizin daha önce edindiğiniz atlaslar. Atlaslarınızın foğraflarını da ekleyebilirseniz çok güzel olacak.