View Single Post
Eski 23-12-2013, 09:05   #48
doğa64
Ağaç Dostu

doğa64's Avatar

Giriş Tarihi: 21-06-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi horoz2063 Mesajı Göster
Değerli Hemşerim
Denizli'de fikir alabileceğin kurum ve kuruluşlar var.Ekizler fidancılık,Tarilmak gibi...Yatrımını bilgi sahibi uzman kişilere danışarak yaparsanız,daha az hata yaparsınız.Sonra pişmanlık duyma ihtimali azalır.Atalarımız bir tutam sakızın varsa ustasına çiğnet demişler.İl ziraat müdürlüğünden yardım alınız derim.
Sn horoz2063

Bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını ve 1 elin nesi var 2 elin sesi var düsturunu prensip edinmiş birisi olarak şunu söylemek istiyorum.

Elimden geldiğince çok arkadaşla fikir alışverişi yapmaya çalışıyorum ve bunları birleştirip ortak noktalarını benimseyeceğim. Bir de şu var bu forumdaki arkadaşlar birebir üretimin içinde olan kişiler(Olmayan çok azdır zannediyorum) ama hala bilgilenmek için burada foruma soru soruyorlar ve cevap arıyorlar. Ve şunuda eklemek isterim ki burada foruma katkıda bulunan birçok arkadaşım tecrübesini paylaşıyor ve işin teoride değil pratikte nasıl yapılacağının bilgisini veriyor.

onun için her kişinin bilgisi değerli benim için. Dediğiniz yerlere de gittim ve onlarla da bilgi alışverişi yaptım bundan şüpheniz olmasın

saygılarımla...

doğa64 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön