View Single Post
Eski 20-12-2013, 00:03   #542
ocak
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-10-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Değerli üyeler,

Evvelce yayınlanan tohum talepleri ve paylaşılan tohumlara ait tablolara, Fiilen Dağıtılan Tohumlar ve Fiilen Karşılanan Talepler tabloları eklenmiştir.

Tablolara bu link ile erişilebilir.

Kargo problemleri sebebiyle yerine ulaşmayarak geri dönen dört kargo, ilgili üyeler ile haberleşilerek kendilerine tekrar gönderilmiştir.

Kargoda çalındığı bildirilen tek bir zarf, sadece benden (Meyvelitepe) yapılmış talepleri içermekteydi. Söz konusu talepleri karşılayacak kadar tohum elimde mevcut olup, bir kaç gün içinde yeniden hazırlayarak doğrudan kendisine göndereceğim.

7-8 kadar üyemize gönderilen tohum zarflarının teslim edilecek şubede teslim edilmeyip bekletildiği, alıcıya haber verilmediği (ki geri dönenlerden üçü bu durumdadır),

2 üyemizin zarflarının ise kargo şirketinin kayıtlarında aynı isimdeki başka kişilerin adreslerine gönderildiği bu sebeple problemler ve gecikmeler yaşandığı tesbit edilmiştir.

Bu problemleri tekrarını önlemek maksadıyla kargo şirketinin genel müdürlüğüne bir yazı ile bildireceğiz.

Böylelikle talebe göre tohum toplama esasına dayalı yürütülen etkinlikte hedeflenen başarıya tam olarak ulaşılmış, geride hiç tohum kalmadan 4456 tohum paketi toprakla buluşmak üzerine sahiplerine ulaştırılmış olacaktır.

Süreçte, fedakarca tohum paylaşan ve bunlardan talepte bulunan değerli üyelerimize bir daha teşekkür ederim.

Etkinliğin prensiplerinin belirlenmesi, planlaması Nisan-Mayıs aylarında tüm agaclar.net moderasyon grubunca ortaklaşa yapılmıştır. Son derece farklı, tohumların tamamının dağıtılmasını, kısıtlamaların değil özgürlüklerin hakim olduğu, her türlü hesabın hiç tereddütsüz verilebileceği, kuşkusuz şeffaf, kişisel tasarruflardan uzak bir etkinlik tasarlanmak istendi, ve sanırım başarıldı.

Etkinlik prensiplerinde anlatılan rollerden Kayıt Merkezi rolünü ben üstlendim. Etkinliğe ait her türlü kayıt elimizde mevcuttur ve kişisel bilgiler dışında saklanacaktır.

Lojistik Merkezi rolünü sn.Ciroz oynamıştır. Zor bir görevin altından fedakarca ve samimiyetle kalkmış olduğundan dolayı kendisini kutlar ve teşekkür ederim.

Dağıtılmış olan tohumların herkese hayırlı olmasını, güle güle, keyifle büyütmelerini diliyorum.

Saygılarımla
ben bu etkinliği kaçırdım ama böyle büyük bir organizasyonu üstlenmek büyük bir cesaret iş sizde bunu hakkıyla başarmışsınız tebrikler

ocak Çevrimdışı   Başa Dön