View Single Post
Eski 18-12-2013, 00:33   #1217
beyzaçiçek27
Yeni Üye
 
beyzaçiçek27's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2013
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 13
Sayın acemi cevizci ustalar daha iyi bilir ama benim bildiğim karbon, nem, azot oranının korunması gerekir. Yeşil Ler (yaprak, meyve artığı,otsu ve yarı otsu bitkiler) azot kaynağı, kurumuş ağaç dalları ve odunsu yapı ve onların talaşları karbon kaynağı , gübreler ve toprak da katalizör ve çürüme yapıcı bakteri üreme ve yaşam alanı kısaca diye biliyorum tabii nem ve havalandırma(oksijen) de önemli faktörler. Birtanesi eksik oldumu geç oluyor veya olmuyor diye biliyorum

beyzaçiçek27 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön