View Single Post
Eski 23-12-2005, 07:46   #30
karakedi
doğasever

Giriş Tarihi: 16-12-2005
sevgili kıvılcım..
kendimi hiç mutsuz hissetmediğim gibi şehre asiri tepkili bir süre geçirdim.şimdi dengelendi.ama şehirle ilgili olmayan mutsuzluklarindan kacamazsın tabii....gerçi onlar bile iyiye gidiyor.
güvenlik sorunu güvenli olmadigina inandigin her yerde var.bense güvende oldugumu biliyorum.kapimi bile kilitlemem ,köpek beslemek gerekir,caydirici oluyor,, en önemlisi emniyette olduğunu bilmek inanmak..bakın dogayla uyum içine girmek suan yapmadan bilemeyeceginiz artilar yaratiyor.nasil desem??daha bir ruhsallasiyorsunuz **** gündelik deyişle farkindaliginiz gelişiyor,,yaratıcılıgınız artıyor,,korkularınız kadar hırsız yaratabilirsiniz ya da emniyet..
benim kadar kimse tecnokro olmasın ama adsl var bitez köyünde..eğer çok fazla elektronik bağımlılığınız varsa dengeye gelir gerek duymazsın. 4 yıldır hiç tv izlemedim eskidende pek sevmezdim ama hiç seyretmemek?????fazla gelirdi..gazete de sadece eşim bodrumdayken eve girer,,iyi oluyor şömine yakarken lazim,,
bence elektriğin sıkı bi yağmurla gitmesi ve geceyi şömine önünde sucuk pişirip laklak ederek geçirebilme şansi burada yok, ben fazla hiç bişi istemiyorum teknolojinin gerekli olanı-benim için- orada var.zaten 2 yil içinde görürsünüz ne kadar gereksiz şeyler, eşyalar hayatınıza sokuşturulmuş ihtiyacınız olduğuna inandırılmıssınız.

karakedi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön