Benim bu kizimin [I]minnik kediside cok sorunlu cikti. Hatirlarsiniz once kabiz olmustu sagolsun esim tutmus buna pastirma yedirmis tabi hayvancagizin bagirsaklari kitlenmis. Yavrum bahcede saksilarda desmedik yer birakmadi. Tuvaletini yapamiyor ve kendince sorunun kazdigi yer oldugunu saniyor. On bahcede toplam 15 saksim var ve hepsinin her kosesini denedi

yetmedi ciceklik alanlarini denedi

Neyse 2 gun sonar iyilesti tam artik veterinere goturelim kisirlastiralim derken tuttu bir gece evden kacti. Eyvah dedik kizdik ettik ama ne care beklemeye basladi. Ustunden 5-6 hafta gecmesine ragmen kedide bir degisiklik yok iyi dedik simdi veterinere goturelim. Bu seferde benim kedi ishal oldu bu gun gecer yarin gecer tam 3 hafta surdu.Kedide bir hastalik, hlsizlik filan yok, sadece gezdigi yerlere damlatip geziyor ve kendide farkinda degil. Parazit ilaci verdim faydasi olmadi, yemegini degistirdim yine olmadi. pire tasmasini cikardim yok. (Ha bu arada bizim kiz evden kactigi gece bebis degil sadece pire getirmisti). Bende internette arastirdim balkabagi iyi gelir yaziyordu. 1 haftadir geceleri balkagi puresi ve ton baligi karisimi veriyorum, gunduzleriyse kuru mama. ikinci gunu ishali iyilesmeye basladi simdi ise tamamiyla normale donmus durumda. Bu sefer baska bir aksilik olmadan veterinere goturup su kisirlastirma isini hallediyim bari diyorum

Olurya kedicikleriniz ishal filan olur hemen balkabagini az bir Tuzla haslayip pure haline getirin ve icine tat verecek kadar pismis et, tavuk veya balik karistirin.