View Single Post
Eski 14-12-2013, 23:50   #508
tkorkunckaya
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-08-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız Mesajı Göster
Elektirklerin azizliğine uğramış olmamızdan kaynaklı olarak iki gündür nete giremiyoruz elektriğimiz yok daha demin geldi elektrikler. bu arada dün yine yurt içi kargo yapacağını yaptı ve kargoyu evde bulamadık diye geri götürmüşler oysa ben eşim ve kızım hasta olduğumuz için kaç gündür evden dışarı çıkamıyoruz. Neyse bu gün sabah eşim gitti aldı ve tohumlarıma kavuştum. O kadar düzenli ve özenli bir zarf ki gözlerim doldu tohumlarıma da kazasız belasız ulaşmamın mutluğuğu eklenince artık var siz tahmin edin mutluluğumu. Emeklerinden ve özenli çalışmalarından dolayı tohum paylaşan dostlara ve bize ulaştırılmısını sağlayan lajistikmerkezine tekrar tekrar çok teşekkür ederim...
Gözünüz aydın Sayın eceyıldız. Maalesef biz tahmin ettğimiz gibi Yurtiçi ile acente olarak çalışan şubenin azizliğine uğradık yine. Bu üçüncü oluyor. Eve geldik bulamadık diyorlar arayınca, ama kağıt falan yok. Genel Müdürlük de artık olayın farkında, artık sonu ne olur bilemem. Kargo dönüş yoluna girmiş maalesef. 2 kere geldik evde bulamadık dedikleri, kağıt bıraktık dedikleri vs külliyen yalan. Eşimin durumundan dolayı sürekli evdeyiz, çıkmış yola şu an dağıtımda diyorlar, akşam oluyor bakıyoruz sistemden, teslim edilmedi görünüyor.

Neyse bunca başarının içinde bunu da nazarlık saymak gerek. Genel Müdürlük, kargomuzun geri çevrileceğini ve bize ulaştırılacağı sözünü verdi bakalım. İçler acısı bir durum, bir tarafta Yurtiçi Kargo, onca Toplam Kalite Yöneticisi, denetlemeler, sertifikalar belgeler, ISO'lar havada uçuşuyor, ama sözleşme yaptıkları, franchise çalıştıkları acente yalan söylüyor sürekli dağıtmadan kargoları geri gönderiyor.

İlgilenen yönetici arkadaşlarımıza, listeyi güncel tutmak için gönderi no'ları ile kendileri sorgulama yapıyorlar, çok teşekkür ediyorum. Kargomun durumu takibimde, mutlak haberdar edeceğim.

Herşey lafta.

tkorkunckaya Çevrimdışı   Başa Dön