Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan
Ben henüz alamadım. Ne şanslıyım ama işe bakın. Benim tohumların başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez herhalde.
Dediğim gibi dün aradım yurtiçi kargoyu, şubeden almanız gerekiyor dediler. Ben de akşam işçıkışı almaya gittim. Oradaki bayana kargoyu sordum adımı verdim. Diğer pc başındaki arkadaş biz kargoyu Hilal Doğan'ın babasına teslim ettik demez mi? Kargo da 2.70 tl civarı dedim evet dedi.
Nasıl olur o kargo benim dedim. Kimliğimi gösterdim. İsimler aynı adresler farklı tabi cinsiyetler de farklı ama kargoda tc olmadığı için bilemezler tabi.
Asıl yanlışlık ise kargonun verildiği yerde adresin yanlış girilmesi diye düşünüyorum. Demek ki diğer Hilal Doğan daha önce yurtiçi kargoyla gönderi yapmış, isim çıkınca da pc başındaki eleman da direk okeylemiş. Kargo Adana'ya gelince adaşımın telefonu kayıtlı olduğu için onu aramışlar. Babası da gelmiş benden önce almış kargoyu.
Akşam aradık ama dur bakalım benim tohumlar gelecek mi geri?
Lojistik merkezine de bildirdim durumu.
Film için senaryo yazsam hadi ordan derlerdi
Bakalım tohumları alabilecek miyim? Sözde bugün adaşım şubeye geri getirecekti, demin şubeyi aradım daha getirmemiş.
|
Sn h_dogan,
Kargoların çıkış yaptığı şube müdürü ile telefonla konuşuldu.
Kendisi de duruma şaşırdı.
Kendisine durumu açıklayan, sizin gönderi takip numaranızı ve zarf üzerindeki ( doğru ) adresinizi içeren bir e-mail yollamamızı rica etti.
Gönderdiğimiz bilgiler üzerinden, Adana şube ile görüşüleceğini belirtti.
Özellikle eklenmesini istediğiniz bir konu var ise belirtirseniz onu da email' e ekleyelim.