View Single Post
Eski 13-12-2013, 13:16   #1141
serkan_istanbul
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
[QUOTE=Seabert74;1229140]Serkan bey merhaba,
Terasınıza ugramak bugün nasip oldu ve fırsat buldukça bakıyorum neredeyse saatlerimi geçirdim ama henüz bitmedi
Tebrikler öncelikle. Çom büyük bir sevgi,ilgi ve beceri görüyorum terasınızda. Eliniz de cok bereketli maşallah, neye dokunsanız coşmuş..
Ben size selluka ile ilgili soracagım. Bulundugunuz yer İstanbul'un neresi bilemiyorum ama, biryerde K.Çekmece semt pazarından aldıklarınızı yazmışsınız. Ege iklimine uygun oldugunu bildiğim Selluka İstanbul'da kışı nerede geçiriyor? Kapalı alana alıyor musunuz?? Tüm bitkileriniz saksıda sanıyorum, selluka için ne kadar büyüklükte bir saksınız var??
Bu sitede tanıdım sellukayı, özellikle kokusunu çok merak ediyor ve yetiştirmeyi arzuluyorum. Rüzgar ve soguk için nasıl bir koruma yapıyorsunuz?? Bilgi verirseniz sevinirim. Renkleriniz bol olsun[/QUO
ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SELLUKA MI TOHUMDAN YETİŞTİRMİŞTİM. FAKAT İÇERİ ALMADIĞIMDAN ONU KAYBETTİM. BAGCILAR TARAFINDAYIM. BALKODA KÖKLERİNİ KORU DEDİLER KORUMAMA RAĞMEN GEÇEN KIŞ MALES GİTTİ KEŞKE İÇERİ ALSAYMIŞIM. BENİM BİTKİLERİM HEPSİ SAKSIDA BENİM BAHÇEM YOK. BİTKİLERİMİN HEPSİNEDE PARA HARCAYARAK SAHİP OLMADIM. ÇELİK ALDIM, EVLAT EDİNDİM, GİTTİĞİM HERYERDE GÖZLERİM YERDE DİYE BİLİRİM BAZISINIDA ÇÖPTEN BİLE ALMIŞIMDIR. SELLUKAM 20 LİTRELİK KOVADAYDI. YAŞATAN ARKADAŞLAR VAR SELLUKAYI AMA KORUMAK ŞART. SEVGİLER.

serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön