Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yağmur
Sevgili Loveforlife,
Bursa toplantısında sardunyalardan 10-12 dal almıştım. Ama hangisi senin hangisi sayın Jezebel'in bilemiyorum. Tabi ki sana yollarım, hele bir bahar gelsin. Şimdi naylonun altında uyuyorlar  Ama umarım seninkilere bir şey olmaz çok güzel renkleri var.
|
Sevgili Yağmur,
Toplantıya getirdiğim sardunya çeliklerinden ceylan olanların neredeyse tamamı Sevgili Jezebel'in gönderdikleriydi. Ben birkaç tane eklemiştim. Normal sardunyalarda onun değişik renkli olan güzelinden aldığı çeliklerdi. Sakız sardunya çeliklerinin hepsini ve diğer sardunya çeliklerini ben getirdim. Benim getirdiğim çelikler 60 taneden fazlaydı. Bir de saksısıyla olanlar vardı. Onları da alanları mutlu edeceğine inanıyorum. Çünkü naz yapmayan güzeller bunlar. Sen de epeyce almışsın ya muhakkak değişik renklerde açacaklardır.
Ben de sardunyaların saksılarını naylonla sardım. Ama bahçe ve balkonda genel durum hiç iç açıcı değil. Biraz silkeledim sabah üstlerindekileri. Bodrum papatyalarının üzerine bir çuval atmıştım dün sabah biraz geç de olsa

. An itibariyle balkondan kuşbakışı bahçedeki durum şöyle (karda paticanlarımın ayak izleriyle):