View Single Post
Eski 11-12-2013, 09:26   #44
kiziltan
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-04-2013
Sn Fozada

Yazdiklariniz bilinenin tekrari, katilmamam mumkun degil. Bu is icin yola cikilmis daha once ama olmamis, nedenlerini tam bilemiyoruz. Forum icerisinde eski basliklar okundugunda bircok tartismanin izleri goruluyor, izleri cunku bazi mesajlar silinmis.
Ama tartisan kisiler hep ayni, sonunda bir iki kisi kusup gitmis.

Amatorun birseyleri yapmaya calismasi ve karsiligini maddi degil manevi almasi kelimenin taniminda zaten var. Siz programi cozmussunuz, cok guzel, ben bilgisayar ozurlu sayilirim, gec anliyorum bazi seyleri. Iste forum burada devreye giriyor, anlamadigim seyi sizden ogrenebilirsem tamam.

Besin solusyonu yapilacak artik, geri donus yok. " Akacak kan damarda durmaz ". Yanlislik bu girisimin birilerine karsi hareket olarak algilanmasi, bu isin maddi kiskanclik falan sanilmasi. Madem bu iste maddi cikar yok, neden kiskanclik olsun? Illede var denirse buyuk para var demek olur. Arkadas yilda kac tane satilabilir ki? Tanesi 10 TL olsa kac bin TL yapar, bunun yuzde kaci kar olur, boyle hesaplarsan goruruz ki profesyonellerle calismayan, sadece bir avuc amatore besin satan para kazanamaz, mumkun degil. Soralim Tartes`e amatorlere yilda satisi nekadarmis, sadece besin degil tum satisi nekadarmis, o buyuk organizasyon ve taninmis sirket ne satiyor ben ne yapabilirim, bu ruya olur baska sey degil.

Ogrenmeye calisan, birseyler yapmaya calisanin tesvikedilmesi gerek, ben 2500 km uzaktan orada besin satip para kazanabilir miyim? Boyle bir mantik var mi?

Insana en zor gelenlerden birisi dogru oldugunu ispatlamak zorunda kalmasi, neyse yardimlasarak calismaya devam, bu is yapilacak. Anlamsiz tartismalarla vakit kaybetmenin ve ortamin gerilmesine katki saglamanin anlami yok.
Saygilarimla

kiziltan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön