View Single Post
Eski 10-12-2013, 22:33   #36
kiziltan
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-04-2013
Sevgili Levent Ali

Yazdiklariniza katiliyorum. Ama cok uzamis, bence " kendim yapyim ben yaptim " yazdigin yerde konu bitmis. Amatorun sevinci 4-5 domates ve 2-3 marul yetistirmek, ucuza malosun degil. Herseyi yapmissin, daha basligin ilk fotografindan gorduk zaten. Dedigin dogru besin isi cok zor degil.

Ppm soyle, mol hesabi, atom agirligi falan darken is zor gibi gorunuyor, halbuki adam koymus hydrobuddy diye bir program basmis gitmis. Bizim derdimiz donume 75-80 ton domates degilse yeter o programin hesaplari.

Gecenlerde yazdim, herkes marul hasattan sonra dayanmiyor diye sikayet ediyor bakin cozumu silicon katmakmis diye, okudugum 20 kadar yerden not aldigim 5-6 kaynagi da yazdim. Yahu bir tane cevap/soru yok. Okadar yazacagima deseydim ki besin solusyonu soyle boyle 5 dakikada cevap gelirdi.

Araba kullanmiyoruz ki saga, sola, aynaya bakip gidelim, yapacagimiz amatorce bir is, kapatip gozu, Bismillah.... dalacagiz, , olursa ne ala, olmazsa ilk basarisiz degiliz ya! Bir daha, bir daha sonunda olacak, olacagi paraya olur, cana gelmiyor ya.

Bak veren var mi bana besini demissin ya, bence cevap bekleme sen, isini yapmaya bak.
Iyi geceler
Engin

kiziltan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön