Su besin icin hesap yapma ve amatorun kendisinin yapabilmesi konusu her baslikta ayni cevaplarla karsilaniyor.
Forum icerisinde hesaplanma ve imalatini aciklamak icin Sn Tezel epey emek sarfetmisler.Buradan ogrenmek mumkun olmuyorsa hemen bu baslikta bir hesaplama yazilimi tanitilmis. Sn Levent Ali ise epeydir bir organizasyon projesi pesindeler.
Malzeme alimi icin de birkac yerde kucuk ambalajlar ile satanlar soylenmis, Ankara`da Mert KImya, Mersin`de Hidiroglu aklimda kalanlar, bu arada Tartes de var.
Hesaplayip, malzeme teminedebilen yapabiliyorsa yapar, aksi takdirde satanlar belli.
Sn Karagulle bu konuyu asagiya kopyaladigim paragrafta gayet guzel aciklamislar :
" Amatör aynı zamanda ticari kaygılardan uzak olduğu zaman rahat olur. Özenilen bir iş yapar. Kendini işine verir işi yaparken huzur bulur.
İşin içine para kazanma veya başka birinin kazandığı paraya haset etme girdiği zaman , işin tadı kaçıyor. "
Tadini kacirmadan goturup sonuclandirsak iyi olacak.
Saygilarimla
|