Arkadaşlar, ben de jalepeno biberlerimden istediğim ve beklediğim kadar tohum alamadım (acemilik işte). Sadece benden talep etmiş olan üç arkadaşımıza gönderebildim. Göndermeyi çok istediğim fakat gönderemediğim diğer arkadaşlarıma özürlerimi iletirim.
Bu arada belirtmeden edemeyeceğim. Geçtiğimiz seneki etkinlikte ki ilk defa katılmıştım: Talepte bulunduğum tohumların neye benzediklerini, saksıda - balkonda yetiştirip yetiştiremeyeceğimi, toprak ve gübre isteklerini, boylarını, kullanmam gereken ilaçlarını vs... araştırmak için çok fazla zahmet harcamış, birçoğu hakkında bilgi edinememiştim. Bu sene ilk elden - göndericisinden/yetiştiricidinden - resimleriyle beraber saydığım çoğu bilgi anlatılmış durumda. Bu açıdan da harika bir organizasyon oldu.
Bu vesile ile organizasyonun bu hale gelmesi için ter döken, emek harcayan, geleneksel tohumların yaygınlaşması için hiç bir karşılık beklemeden paylaşan ve benim gibi ilk defa katılıp seneye paylaşıma katılacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. ağaçlar.net'te hergün, etkinlikte her sene görüşmek dileğiyle...
Düzenleyen oz26 : 12-12-2013 saat 21:42
Neden: noktalama
|