[QUOTE=SAHIRE;1228172]
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Charlaux
Merhabalar,
2 defa ilçeye götürüp serum taktırdık. O zaman su dahi içmiyordu. Eğer serum verilmese dehidrasyondan ölürdü. Şimdi suyu güzel içiyor ama maalesef yemek yemiyor. Suyuna şu bebeklere ishalden sonra verilen elekttrolitli karışımdan koyuyorum. Ayrıca yumurta sarısı bal süt veya yoğurdu sulandırarak şırıngayla zorla yutturuyoruz. Yumurta beyazını ben okumamışım. Çiğ olarak mı yutturuluyor? Katı yumurta yedirmeyi çok denedim ama katı hiçbir şey yemiyor henüz. Bugün biraz kendi yürüdü sarsak sarsak da olsa... ;İlk zamanlardaki kadar kötü değil , dehidrasyon sorunumuz yok şimdilik - ama iyileşemedi de. Midesi gıdayı kabul etmiyor sanki. Ben de güzel haberlerini paylaşabilmeyi çok isterim.
|
Merhaba sn.Sahire,
How to completely treat canine parvo virus in dogs? - Yahoo UK & Ireland Answers linkten baktigima gore bir antibiyotik ismi verilmis ama bilemedim,bence Kadikoy'deki Vetline'i arayin belki kan tahlili yapip yollarsiniz;bizim kopegimiz de olumcul bir hastalik gecirmisti uzun zaman once ama sagolsun kurtardilar belki size bir tavsiye verebilirler eczaneden alinabilecek diye dusunuyorum.Yumurta da anladigim kadariyla cig cunku yoksa belirtirlerdi diye dusunuyorum.
Sevgiler