Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cörekotu
Bercin hanim; terasiniz, cicekleriniz her daim muhtesem masallah tebrik ederim...
Birilerinden cicek celigi isteme hikayelerimiz ne kadarda birbirine benziyor, utana utana, isteyenin bir yüzüyse vermeyenin iki yüzü deyip sansimizi deniyoruz yinede  Onun icin bahceme gelen misafirlerim hangi cicegimi begenmisse daha onlar istemeden ben sorarim istermisiniz diye...
|
Sevgili cörekotu, öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Evet biz bitki canavarlarının hikayeleri hep birbirine benziyor, inanın yol kenarında dikkat çeken bir ot bile tekrar dönüp bakmama sebep olabiliyor

. Bende sizin gibi beğenene hemen sorarım istermisin diye, çünkü bilirim o isteme sıkıntısını...
Küpe çiçeklerimin çoğu çeşidini kaybetmeme (mutasyona uğrayanları saymıyorum) rağmen çelik yöntemiyle yedeklemeye çalışıyorum. Bu yıl terasa sera benzeri birşey yaptırdım onun içinde muhafaza etmeyi deniyorum, bakalım baharda sonuçlarını nasip olursa hep birlikte görürüz

. Sizin için resimleyip paylaşırım. Siz borum da sakladığınızı yazmışsınız, hiç ışık almıyorsa sıkıntı olacağı düşünüyorum, küpe çiçeği direk güneş olmasa da aydınlık ve havadar yerleri sever diye biliyorum. Forumda küpe başlığına bakarsanız daha tecrübeli arkadaşların paylaşımlarını bulabilirsiniz. Sevgiler...