View Single Post
Eski 08-12-2013, 00:18   #146
swiper
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 11-09-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aviator34 Mesajı Göster
Ben yazana kadar sayın Formullaone'da kısaca özetlemiş ) aynı düşünce de olmak tesadüf mü yoksa 2 yıllık tecrübe mi orasını bilemem
Sayın lilium da bana bu işi sevdiren kişidir o şöyle yap deyipte ben böyle yapmışsam yanlış olmuştur daha sonra şöyle yapmışımdır, bu da işin gerçeği yazdıklarını kesinlikle kale almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Dereden bahçeye çekeceğiniz Ana borunuz 7.5 cm. Ya da 5 cm. Çapında olursa kullanacağınız su pompası **** su motoru aynı oranda kuvvetli olmalıdır.Akışkanlar dinamiğinde Bernoulli prensibi der ki, sürtünmesiz bir akış boyunca, hızda gerçekleşen bir artışın aynı anda ya basınçta ya da akışkanın potansiyel enerjisinde azalmaya neden olduğunu ifade eder yani kısacası hız artar,basınç düşer fazla kafa karıştırmadan 5 cm çapında ana borularınız olursa suyu eğimli arazide daha çabuk basarsınız.

Datsu DBYP 50C2-Yksek Basnl Benzinli Su Motoru 2'' | Bahe / Tarm Makineleri| Su Motorlar| Yksek Basnl Su Motorlar | DATSU - Hrdavat Plaza Gvenli Alveriin Adresi

Benim su motoru bu ve çok rahat 350 Metre ye basabiliyor sizin mesafeye göre uç limit olabilir ama Karaköy deki esnafa sorarak bu iş olmaz ben gittim tek tek bütün dükkanları gezdim ve hepsi olmasa da çoğunluğu elindeki malı satmaya çalıştı basmaz ise malını geri getiririm dedim olur mu abi ben kullanılmış malı ne yapayım dedi ben ölçüleri verdim yap hesabını bu de ama o malına güvenemedi neyse onun yerine datsunun genel merkezini arasan (bu Datsu olmaz da palmera da olabilir honda da olabilir) Ümraniye de mesafe yi,kod farkını versen çok iyi ustalar var ölçüyor biçiyor kod farkı,debisi falan abi işini bu görür diyor...
Sayın lilium'un dediği eğimli arazide basınçlı meme kullanılmalıdır tespitide çok doğrudur sizin paylaştığınız katiftir o başkadır

Krmz Damla Sulama Memesi ( Kk ) Kalitek Damla Sulama Sistemleri

Basınçlı meme budur saatte 70 litre su verir
Yeşil olanları 140 litre su verir
hocam verdiğiniz bilgiler benim için çok değerli sağolun.
ikilik borular uyar değilmi 5 cm lik motora.
öyle olursa çok daha uyguna maledicez *** bu işi.
bu listedeki hangi boru işimi görür hocam.
Fiyat Listesi

swiper Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön