View Single Post
Eski 07-12-2013, 22:29   #132
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi swiper Mesajı Göster
Nail abicim bursada karmod diye bir firmada sordum mavi polietilen depolardan 15 tonluk 3300 tl 20 tonluk 4400 tl 25 tonlukta 5500 tl dediler. Mesela nakit odemede 25 tonluk depoyu 4000 tl ye birakiyorlar tabi + %18 kdvside var. 500 tlde nakliye dediler fiyatlar nasil abi.bilecikteki arkadasa sordum dereden depoyu doldurabilirsin dedi fakat su motorunda kafam karisik karakoyde sordugum kademeli motorlar biri amerikan mali biride hyundainin markasi 6,5 hp lik gucu var. Bir akil ver abi bir iki sene idare etcek bi sistem kurmam lazim sonra ins bir depo daha koyucam.acaba o motorlarla 530 metreye suyu basabilirmiyim iki nokta arasinda max 20 metre fark var.
Depo fiatları (su tankları) hakkında çok bilgiye sahip değilim araştırıp en uygununu bulmak gerekir.

Benim anladığım kadarıyla yazın haziran temmuz aylarında derenin suyu bitme durumundan bahsetmiştin yanılmıyorsam, böyle bir durum söz konusuysa su tankı almanı öneririm.
böyle bir durum yoksa kademeli bir motorla direk sisteme suyu verebilirsin.

Arkadaşların dediği gibi bir pancar motoruyla işini görürsün 20 metre yüksekliğe de suyu basar tek kademe olsa da yeter.
pancar bulamazsan datsu, Palmera,kademeli motorları işini çok rahat görür

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön