Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi noreks
Küçük korku dükkanı (Little Shop of Horrors ) bu konuda yapılmış iyi müzikallerden biri aslında son renkli çevriminde Rick Moranis oynuyordu. Devamlı "feed me" besle beni diyen çiçek ve her beslenmede boyutu iki katına çıkar.
ilk çevrim ise müzikal değildi yanılmıyorsam baş rolde Jack Nicholson vardı. Siyahbeyaz ( galiba bitişik yazılması lazım ) kara komediydi.
|
Bu filmi yıllar sonra netden indirip tekrardan seyretme imkanım oldu ise de burdan bunu telafuz etmemin sebebi vft ye heves saran, özelikle de küçük çocuklu annelerin endişelerini "yoksa... acaba... dermisin" gibi sorularla daha da pekişmesi... gözlerini bu bağlamda korkutmamamdı.
eh bir de burdan rekor büyüklüğü olan 5 cm den üserisini düşünen arkadaşların olması bir de kayın valideyi "Feed meee." seslerine kurban etme şakaları...
bizim jenerasyon sanırım daha safdı. ben hala deniyorum kapan boylerının "uygun" boylara dek büyütebilmek için ancak hey hat gel gör ki nafile olduğunu bilmek dahi alı koyamıyor ...
elbdetteki esprili bir mesaj yazmıya çalıştım umarım yine yanlış anlaşılmaz...
Factum şu ki kapanın tetik iğneleri dahi çocuk eline batıcak sertlikte dahi değiller.
Bugün Matrix'in gerçekliliği konusunda acaba mı gibi sorular oluşabilir iken kafamızda Little shop of horror filminin çok abartılı bir kara mizah filmi olacağı yolunda toplumsal bir bilinç yerleşmiştir.
ancak yine de yazayım RO cihazımı alma gerekçemi merak eden satıcı arkadaşa resimleri görünce gözlerindeki pırıltı ile terredütlü çekingen sorusuna. "Abi bunları yetiştirmek serbest mi?" şimdilik silah taşıma veya bulundurma ruhsatı gerektirmiyorlar gibilerden bir cevabım olmuşdu.