View Single Post
Eski 06-12-2013, 20:14   #254
celalim01
Ağaç Dostu
 
celalim01's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-09-2013
Şehir: adana-kozan
Mesajlar: 2,212
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Kasım ayı başlarında beklenen yağmur tam da bu günü buldu.
Her şeye rağmen toplantıya katılmayı başardık
Her zamanki gibi çok güzel bir toplantı oldu, özlemişiz birbirimizi.

Mekan güzel seçilmişti, brunch çeşitleri 1. sınıf, fiyatlar ehven, dostluk paylaşım derseniz şahane, e daha ne istenir ki.

Toplantıya katkılarından dolayı sevgili Hazan.Z'ye, Emre İlhan'a, maki01'e, ve bizlere tüm incelikleri ile yakınlıklarını esirgemeyen Adana ekibine teşekkürler ediyorum.

Bizleri garda bekleyip toplantı yerine götüren sayın omencek, diğer aracıyla gelen güzel dost(n'apim adını hatırlayamadım ), dönüşte tekrar araçları ile bizleri gara bıraktılar, dostluğunuz ve yardımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yeni dostlarla tanışmak harikaydı, hemen kaynaştık, kimse yabancılık çekmedi, ilk toplantıda endişeli olan sevgili Eylül Burak ve leventali bile bu defa zorlanmadan havaya girdiler.

Sevgili Hazan.Z'nin köklendirip getirdiği beş adet hoyadan Hoya Bella kurada bana çıktı, bu ilk hoya denemem olacak, inşallah mahcup olmam.

Bol bol yenilip içildi, bitkiler tohumlar paylaşıldı, neşeli muhabbetler yapıldı ve en kısa zamanda Tarsus toplantısı için sözleşildi.

Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadan bir toplantı daha bitti.
Sizlerle olmak çok keyifliydi sevgili dostlar.
Hepinize içten sevgiler.
Evet ,sayın adalet hanım siz orada güzel toplantı yaparken gerçi biraz yağmur yağıyordu ama olsun,neşeli sohbetlerinizde aranızda bulunamadık maalesef beklediğimiz gibi 29 Ekim,10 Kasım ve arkasından 24 Kasım da görevliydik,sizler gene tentelerin altındaymışsınız biz yağmur yağarken biraz azalmasını fırsat bularak Milli Eğitim Bahçesinde tören yapmakla meşgul olduk,şuan sizlerin fotolarına bakıp yazılarınızı okuma şansına sahip oldum.Artık sizlerle tanışma bir başka zamana kaldı.Katılan emek veren herkese selam olsun.

celalim01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön