View Single Post
Eski 06-12-2013, 00:08   #246
leventali
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-08-2013
Daha önce izlemiştim bunu. Hatta bunun daha ileri boyutunu bir belgeselde izlemiştim. Reklam firmalarının satışı artıran sosyal mühendisli çalışmalarını.

İnsan beyni çok garip. Ne kadar tecrübe edinse de, savunma mekanizmalarını öğrense de beyin bir yerde gelip duruyor. Bununda nedenini kendi tecrübelerime dayanarak, karşıdaki kişinin yaydığı elektrik enerjisinin ters etkisine bağlıyorum.

Beyinin işleyişinde çok önemli rol oynayan elektrik çok basit bir avometre ile bile ölçülebiliyor. Elektriğin kutuplaşmasından kaynaklı sanıyorum beynin, savunma mekanizmalarını yöneten kısmı kısa devre yapıyor Ya da manyetik alan etkisiyle bu bölüm geçici bir süre kullanılamıyor.

Hepimizin başına gelmiştir. Kişiyi tanırız. Kişiliğini biliriz. Ama yine bizi kandırmayı bir şekilde başarır. Döner kendimize "Nasıl bile bile lades oldum!" diye hayıflanırız.

Bu benim kendi kişisel gözlemim. Bunu destekleyecek tek şey, ABD, AB ve Rusya'da kullanılması kesin yasaklanmış bir cihaz olan, belirli bir frekansta yayın yaparak, insanların kontrolden çıkmış gibi alışveriş yapmaları sağlanıyor. Bunun yasalarla korunmadığı tek ülkeyi biliyor musunuz? Türkiye!

Bu cihazların frekans değişikliğinde insanlar üzerinde çok çeşitli etkileri denenmiştir dünyada. Bunlar kimyasal olarak da yapılmakta ve denenmekte. ABD bu konuda yaptığı deneylerden dolayı özür dilemiştir dünya önünde. Rusya da... Almanya'dan tık çıkmasa da onlar da Hitler'in yarattığı şoklardan özür dilemiştir. İçine bu çalışmaları da katmış oluyorlar böylece.

Bu frekansları yaymanın günümüzde yüzlerce çeşit aracı vardır. En bilineni GSM. Yani cep telefonu. Bununla yapılabilecekleri bilseniz, cep telefonu kullanmazsınız.

Bu cihazlardan etkilenmemenin yolu var mıdır? Çok zor ama vardır. Psikolojik şartlanma. Yani bir liste hazırlayıp markete gittiğinizde, ne olursa olsun listenin dışına çıkmayacağınız bir yaşam tarzı kurarsanız başarılı olabiliyorsunuz.

İsmail Ağabey, sen seversin komplo teorilerini. Bak sana bir komplo teorisi. Araştır bir istersen:

Seçim günü, pazar sabahı, bir sinyal gönderiyorsun gsm aracılığıyla. Ve X partili bir seçmen gidip hiç alakası olmayan bir partiye oy kullanıyor.

Olur mu dersin?

leventali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön