View Single Post
Eski 28-06-2007, 11:39   #209
praecox
Kaybettik...

praecox's Avatar

Giriş Tarihi: 12-06-2006
Huh bu sıcaklar....
ben şahsen eskisi gibi foruma girip ilgilenemiyorum girsem de mesajları okuyup cevap yazıcak takati kendimde bulamıyorum. sıcaklar beni mahvetti. laptop bile bir müddet sonra yanıcak derecede ısınıyor.
tüm bunlara rağmen forumdaki yazışmaların herkeslerini benim gibi rehavete çökmemiş bilakis vft kpanları misali aktifleştiğini görüyorum.

sayın newyorklu vft saksı değişiminde yapraklara zarar vermeden yeniden dikim yapmak tam bir maharet işi. deneyin zararı yok ilk başta bir iki kapana dikkat edecem derken onlar kapanıcaktır asıl kırmaktan ziyade kapanı olan yaprakların kökler soğancık vs. açıkta iken geriye doğru yay gibi gerilmemesine dikkat edin çabucak değişimi gerçekleştirirseniz geriye gerilecek vakit bulmaz. ama bu olacak diye de acele edip elinizi ayağınızı dolanacak gibi paniklemeyin bu gibi şeyler de biraz deneyim işidir.
ancak çekinmeyin kaçınmayın .... deneyin... derim.
bazı yeni arkadaşlarımızı "topluca geri püskürtme" konusunda üzüldüm. ancak benim gibi bazı diğer deneyimli arkadaşların pasif kalması burdan en azından benden bir şeyler öğrenmiş cevap verecek bilgisi olduğuna inanan birilerinin de yazmamasına bariyer teşkil etmemeliyim...ki bu arkadaşlar da heveslensin kaçmasın.
ben yanlış bir cevap olursa veya ekelmeler gerek se bunu yaparım.
bence etoburlara acemiler veya panik ccevap arıyan aciller gibi başlığı mı açılsa....

praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön