View Single Post
Eski 04-12-2013, 15:35   #1231
Sakaki
Ağaç Dostu
 
Sakaki's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2010
Şehir: Adana
Mesajlar: 4,815
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sinandemir Mesajı Göster
Arkadaşlar Merhaba,

Bonsai konusunda yeniyim.Forumada yeni üye oldum. Yapı marketten bonsai aldım. Araştırmalarıma göre türü podocarpus. Resimi ekledim. Toprağını değiştim. herhangi bir müdahalede bulunmadım. Bir süre düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda şekil vermemde zorluk olur mu? Birde neler yapabilirim bu ağaç üzerinde. Bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba sn sinandemir,

Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Yeni bonsainiz ve hobiniz hayırlı olsun
Bonsai sanıldığının aksine çok derin, detaylı ve kapsamlı bir hobi, bonsaiye adımınızı attığınızda çok azim, sabır ve araştırma isteyen bir konuya adım attığınızı bilmelisiniz.

Bu sorularınıza bu başlıkta açıklayıcı cevaplar vermek yerine http://www.agaclar.net/forum/#bonsai başlıklarına bir göz gezdirmenizde fayda var. Sorduğunuz tüm soruların cevapları bu başlıkların altında bulunmakla birlikte, yıllardır bonsai ile uğraşan arkadaşlarımızın eğitici nitelikteki deneyimlerini aktardığı Üyelerin Bonsai Çalışmaları - agaclar.net başlıklarını da okumanız sizin bilgilerinizi gerçekten artıracak ve kafanızdaki soruların cevaplarını bulmanızı sağlayacaktır.

Kafanıza halen takılan veya cevap bulamadığınız sorular için uygun başlıkları kullanmanız halinde bonsai ile uğraşan tüm arkadaşlarımız seve seve yardımcı olacaklardır.

Başarılar diliyorum...

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön