View Single Post
Eski 27-06-2007, 18:04   #192
noreks
-

Giriş Tarihi: 26-09-2005
Sevgili Adaşım,

Etoburlar forumuna dahil olmadan forumu en az 3 defa okudum. Mesajları kopyaladım, verilen linklerden alıntıları kopyaladım. Sayın Üsatat Praecox'dan özelinden konuyla ilgili kitap sordum, sipariş ettim.
Hepsini hatmettiğimi söylemiyorum zaten her dakika yeni bir şey çıkıyor. Benim son derece salakça sorduğum sorulara ciddi cevap geldi herkes sağolsun.
Ama dikkat ediyorum hep beraber yeni, öğrenme yöntemi ya da bilgiye ulaşmanın yolu öğretilmemiş arkadaşlar şaşkın ördek misali foruma girince el birliği ile püskürtüyoruz.
Sayın Praecox haklı olarak bıkmış olabilir. Her seferinde sıfırdan başlamak bıktırıcı, can sıkıcı hatta çileden çıkarıcı olabilir.
Peki diğerlerimize ne oluyor?. Yeni üyenin elinden tutup "buraya bakman lazım" veya "bunu oku ondan sonra sor" dedikten sonra eğer yapmazsa tepelense daha makul ve mantıklı olmaz mı ?
Daha önce yazdığım bir mesajda kantarın topuzunu kaçırıp "okumanız var mı?" diye cevaplamıştım. Daha sonra kendimden utandım. Benim neslimin yetiştirdiği öğrenciden daha fazlasını beklemenin nasıl hata olacağı hani derler ya kafama dank etti.
Benim derdim yeni mesaj var diye forumu açtığımda bu luzumsuz yazışmalarla karşılaşmamak.

noreks Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön