View Single Post
Eski 29-11-2013, 08:48   #4452
arif göçmen
Ağaç Dostu

arif göçmen's Avatar

Giriş Tarihi: 23-12-2006
Degerliceviz hastaları hastalıgımız geçmemiş olsun.Bu gunku bu yazmaları video yuklemeleri bilgiyi paylaşmanın sunnut oldugu bir ülkede yaşiyoruz.Ben ilk sitemi yaptıgımda herkes mesaj atıyordu bu aşı yapmayı,ceviz dikmeyi neden yayınlıyorsun diye ama simdi bakıyorum herkes bilgisini gostermek için bilgi paylaşımlarını buradan paylaşıyorlar insan mutlu oluyor.Biz buradan sonbaharda taze fidanların dondan yanmaması için beyaz boya ile boyansın dedik bazı arkadaşlar kabullemedi fidanalara naylon sarılmasını soyluyordu,ama dogru birdir,kaman 1 ceviz çeşidi en geç uyanan yerli çeşit,en verimli,soguga dayanan çeşit dedik,butun arkadaşlar once kabullenmedi herkes kaman adından korkar bir haldeler,takı tubitak destekli projede kaman 1 denemeler de en ıyı sonuçlar ortaya çıktı kabuleniliyor.ŞİMDİ ALTAY CEVİZ FURYASI BAŞLADI geçen hafta bir altay ceviz maduru kaman belediyesine mektup ve ceviz numunesi gondermiş mektup belediyede ben fotokopisini aldım cevizin meyvesini çekişle kıramadık içini tornavida ile çıkartamadık cevizin küçük parçalarını tattık o cevizi bir ınsan 1 tanesini yesin bir daha ceviz yemez.Bu altay cevizini almadan mutlaka meyvelerini kırıp kabugunu ve iç lezzetini tatsın bu çok önemli

Düzenleyen arif göçmen : 29-11-2013 saat 13:31
arif göçmen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön