View Single Post
Eski 28-11-2013, 13:36   #17
İhsan Kocatürk
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 05-11-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Sayın İhsan KOCATÜRK, özelden yazdığınız bilgiler doğrultusunda buradan yazmam ın bir mahsuru olmayacağını düşünüyorum, arkadaşlarında bilgilenmesi açısından.

Fidancınıza güvendiğinizi söylemişsiniz ve gözünüzün önünde söktüğünü belirtmişsin,

İyi bir fidancı, güvenilir bir fidancı olması için yaprağını dökmeden fidan suyunu çekmeden fidan söküp satmaz,

Fidanlarınızın neden gazel olduğu anlaşılmıştır başka bir neden aramanıza gerek yok,
Olan olmuş, fidanlarınız daha fazla zarar görmemesi için bu gazel olan yaprakları derhal kırıp koparınız.

Bir üst mesajımda ki tahminde bayağı yaklaşmışım.
Sayın Lilium; biz fidanları geçtiğimiz şubat ayının 24 ünde falan almıştık hatta Bandırma'da söğütler hafiften yeşermeye başlamıştı..Ben hala fidancımıza güveniyorum yani fidanlar daha uyanmamıştı bile bizde o fidanları iki buçuk gün sonra diktik buralarda daha kış vardı nerdeyse fidancı bizi uyardı burda yaprak açarsa fidanı tutturamazsınız diye.Başta çok iyiydi yaz boyunca gayet iyi geliştiler ama ekimde yani sulama kesildikten sonra fire sayımız arttı.İlginiz ve cevaplarınıza teşekkür ederim.Saygılar.

İhsan Kocatürk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön