View Single Post
Eski 27-11-2013, 17:58   #107
Aysis
Ağaç Dostu
 
Aysis's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-07-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 530
Bütün yaz çim dikilen bölgelerde yer yer kurumalar oldu. Biz de bunun başta koyduğumuz taze gübre dolayısıyla mantar olabileceğini düşündük. Bu yüzden mantar mücadelesi yaptık. Ancak çimleri kurtaramadık. Tamamiyle kurudu. Eşim de çimleri söküp toprağı ilaçlayıp yeniden çim yapmayı düşündü. Bu konuda burayayazıp görüşlerini aldık. Meğer bizim çime kurt gelmiş bir güzel karınlarını doyurmuşlar. Arkadaşların önerisi doğrultusunda bahçeyi ilaçladık. Bakalım göreceğiz.

Bizim kedi bu yaz ameliyat oldu. Artık anne olamayacak. Yine de keyfine diyecek yok mandalin ağacının altında sere serpe güneşleniyor.

Name:  resim 605.jpg
Views: 710
Size:  69.1 KB

Name:  resim 606.jpg
Views: 754
Size:  69.2 KB

Kış sebzelerim gelişmeye devam ediyor. Kırmızı lahanada kurt gördüm. Teker teker topladım. Yumurta bırakmıştır. Ama nasıl ilaç atmadan kurtulacağım bilemiyorum. Bakayım sitede biraz araştırma yapacağım.

Name:  resim 608.jpg
Views: 685
Size:  66.4 KB

Name:  resim 609.jpg
Views: 673
Size:  54.0 KB

Name:  resim 610.jpg
Views: 686
Size:  68.8 KB

Aysis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön