Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TRUMPETS
abk rumuzlu arkadaşım istediğiniz tür nilüferi adresinize kargo ile gönderen bir kuruluş var. www.palmiyemerkezi.com u tıklayıp beyendiğiniz nilüferi seçip sirariş veriyorsunuz elimdeki tüm nilüferleri kargoyla getirttim vede çok memnunum.****** kış aylarında alırsanız daha sağlıklı olur.
|
İlginize teşekkürler.Ancak hafta sonu aniden İstanbul'a gitmem gerekti.Üstelik Bauhaus'a çok yakın bir yere.Tabii bu fırsatı kaçırmadım.

Buradaki nilüfer rizomlarının çoğu çürümüş.Ancak kontrol ederek iyi durumda olduğunu düşündüklerimden satın aldım.Ama sarı olan çürüyüp kurtlanmıştı.Yarıdan fazlasını kesip atmak zorunda kaldım.Ama yine de şu anda yaprak çıkarıyorlar.Sanırım umut var.Tabii bu durumdaki nilüferleri satamayacakları için fiyatta indirimde yapmışlar.3.90 YTL.Bu fiyata denemeye değer diye düşündüm.
19.90 YTL olan clematis(=yaban asması) şu anda 4.90 YTL.Reklam yapmak istemiyorum ama fiyatlar bana uygun geldi.Tabii bu fiyattaki bitkiler çok sağlıklı gözükmüyor.Ben yine de şansımı denemek istedim.Forumdaki tüm arkadaşlara verdikleri bilgiler için teşekkürler.