Konu
:
Aysis / Bahçe
View Single Post
26-11-2013, 18:36
#
51
Aysis
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2010
Bahçemin bir köşesine mutlaka clematis dikmek istiyordum. Ama İzmir de hiçbir yerde clematis satan bir çiçekçi yoktu. Ben sürekli arıyordum. Sitede sevgili Acemifüsun çelik verdi suya koydum başaramadım. Sızlanmaya devam ettikçe sevgili Jineop dayanamadı bana İstanbul dan yeni çelikler gönderdi sürekli nasıl yapacağımı yazdı eksik olmasın onun dediği gibi yaptım çelikler yeşermeye başladı tam oluyor derken birden kurudular çünkü İzmir sıcaktı ve mart ayında çelik yapma başarılı olmuyordu. Havalar ısınmaya başlamıştı. Bu defa tohum talebinde bulundum sevgili Matern imdadıma yetişti. Heyhat onu da başaramadım. Tam ümidimi kesmiştim ki sevgili Acemifüsun sitede Avrupa çiçekçiliğe clematis geldiğini ve satışa sunulduğunu yazdı. Nasıl sevindim anlatamam. Bardaktan boşanırcasına yağan yağmur altında şantiyeden bir araba alıp Avrupa çiçekçiliğe gittim. Sevgili Gönül hanımla tanıştım 4 adet clematis aldım. Sevinçten uçuyordum.
(Yaban asması clematis bölümünde fotoğraflarını yayınlamıştım.)
Laleler yer karanfilleri, ve geçen seneden kalma yalınkat petunyalar, kartopları, açmaya başlamış, Rokalar tohuma kalkmıştı.
Aysis
Kullanıcının Profilini Göster
Özel Mesaj Gönder
Aysis Kullanıcısının Gönderdiği Mesajları Bul