Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Eşimle beraber bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Yukarıda anlattıklarım 2012 senesi başına kadar olan zaman içinde yaptıklarımız dı. Resimleri çekip ayına göre arşivlemiştim. Zamanım olmadığından derlemek bu güne kaldı. Bahçemi anlatmaya devam ediyorum.
2012 senesi; artık iyice alışmış yaz kış demeden her hafta sonu yazlığa gider olmuştuk. Üşümeyelim diye eşim budanan ağaçları güzelce istifleyip sobaya hazırladı.
Mart ayı gelip çatmıştı bahçede çok iş vardı fideler yapılacak, Budama gübreleme derken eşim bunun böyle olmayacağını çok yorulduğunu bir yardımcıya ihtiyacı olduğunu nihayet kabullendi. Yine de sadece kendisi çalışmak istiyordu biz de bir çapa makinesi almaya karar verdik.
Oh dedim içimden nasıl mutluydu anlatamam hem işi kolaylaşmıştı hem de bahçenin her tarafı ilik gibi çapalanıp tertemiz olmuştu. Bu arada bahçe de artık şekillenmeye başlamış, girişe ilerde araba da park edebileceğimiz bir alanı kayrak taşlarla döşemiştik. Depo binasının önüne bir çardak yapıp dibine bir selluka daha dikmiştim. Kamerya ile kapı arası çim yapılmış etrafına yavaştan mevsim çiçekleri ekilmeye başlamıştı.