View Single Post
Eski 26-11-2013, 15:01   #722
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Bu gün hava oldukça kapalı ve yağmurlu, gök gürültülü, o kadar çok yağmur yağıyor ki sanki bardaktan dökülürcesine, bahçeler suya doydu ve doldu taştı, bitkilerimin çürümesinden korkuyorum, iki üç gündür kah azalıyor, kah hızını çoğaltarak sürekli yağıyor.

Bir tarafta da Ankara'ya gitmek için hazırlık yapmaya çalışıyorum ama dışarıda işlerim bitmedi daha, turunçgiller toplanmayı bekliyor, yağmur izin vermiyor, diğer taraftan çocuklar telefon açıp hadi artık daha gelmiyor musunuz diye soruyorlar, meyveleri toplaya bilsek gideceğiz inşallah bu kışı Ankara'da geçirelim dedik, dedik demesine de, saksıda olan çiçeklerimi düşünüyorum, götürebileceklerim var bir de kalması gerekenler var, susuz mu kalırlar, kururlar mı onu da bilemiyorum, bazılarını saksılarıyla toprağa gömmeyi düşünüyorum yağmur izin verirse tabii ki, bazılarını da ikinci katın balkonunun ortasına
topladım ve o şekilde bırakacağım, gönlüm hiç razı değil ama kalan sağlar
benim olur
Elim kolum bağlı bir şekilde düşünüp duruyorum acaba vaz mı geçsem
gitmekten diye ama o da çözüm değil, 15 Aralık ta da en küçük torunumun
yaş günü var, babası da bir taftan sıkıştırıyor hadi gelin artık diye, ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim

Şu anda bütün işleri bırakıp, oturdum bilgisayrın başına Ağaçlar.nette dolaşıyorum da dolaşıyorum hadi hayırlısı bakalım.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön