View Single Post
Eski 26-11-2013, 01:09   #1957
wolkan06
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 25-11-2013
Teşekkürler marul tohumları

Merhaba,
Öncelikle bizleri aydınlattığınız için teşekkür ediyorum. aynı kanaatle yaklaşarak olaya bir an evvel başlamaya karar verdim. ankara' da havalar henüz tam olarak soğumadı. yağmurlar yeni yeni kendini gösteriyor ve bahara epey bi zaman var. bu zamanı boş geçirmemek ve tecrübe edinmek adına işe marul tohumlarıyla başlamaya karar verdim. çimlenmesi için izleyeceğim metodları ve yetişme sürecindeki metodlar için sizlere epey sorular soracağım . Dairemin balkonunu cam balkon yaptırıyorum. bunun hazır olması için 15 günüm var bu süreç çimlenme ve fide halini alması için yeterli olur kanaatindeyim. oturduğum daire merkezi ısıtma olduğundan ortam ısısı ile alakalı sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum. lakin güneşi doğrudan görmediği için o konuda neler yapabilirim bununla ilgili yardımlarınızı ve aktarabileceğiniz tecrübelerinizi paylaşırsanız minnettar olurum. Kudret hocamın videosunuda geçtiğimiz hafta izledim ve yazılarını takibediyorum. insanların bu konuda aydınlanması adına yaptığı çalışmalar hayranlık verici.
şimdilik teşekkür ediyorum. verimli günler diliyorum.

wolkan06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön