View Single Post
Eski 24-11-2013, 14:23   #285
kiziltan
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-04-2013
Sn Levent Ali

Merhaba. Biliyorsunuz aklima hergeleni yaziyorum, biraz samimane de oluyor, dedim ya soz agzimdan cikana kadar bana sonrasinda hitabettigim sizlere ait.

Aklima takildi sizing su koylere gitmek tarim, topraksiz tarim konularini konusmak isi. Size yakin Mersin ve Adana`da universiteler var. Ziraat fakulyesi mutlaka vardir, topraksiz seralarda calisan muhendisler var.

Simdi siz o hocalarla, seralarin uretim mudurleri ile falan konussaniz, ikna etseniz Tarsus Belediyesi bir yer tahsis etse toplasaniz millet bir konferans olsa ama cok teknik degil de herkesin anlayacagi sekilde. Fotograflari videolari falan gosterseniz.

Sorsaniz katilanlara bir kurs duzenleyelim mi? Yeterli katilim olacaksa aricilik, halicilik kurslarina benzer bir kurs olsa gelmemiz oralarin insani ?

Soyle 30=40 gunlugune sizing duzenegi, belediyenin gosterecegi bir yere kursaniz, gelen ozellikle ciftci cocuklari uygulamali gorse, her gun aksam bir sera calisani, bir akademisyen onceden belirlenmis programda kisa dersler anlatsa...

Soyle bir baktim Malatya, Finike falan bu kurslari yapmis, Ege Bolgesin`nde mutlaka yapilmistir. Oralarda duzenleyicilerden ders notlari videolar falan alinabilir saniyorum,

Uygun gorurseniz bir arastirsaniz iyi olur sanirim.

Kusura bakmayin, ben cok uzagim, fiziki yardimim olmasi cok zor, hatta imkansiz. Maddi katki agaclar uyelerinden ucer beser gelir. Bu tur fikirleri hep size yaziyorum kusura bakmayin, caresizlikten.

kiziltan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön