Sayın
Mustapha 66, öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür etmek isterim. Fakat bu kadar övgüye değer miyim, bilmiyorum. Çünkü bahçede asıl büyük yük eşimin omuzlarında. Örneğin, bu haftası hep iki yardımcı ile birlikte zeytin toplamakla geçti. Bugün yağmur dolayısıyla gidemedi, aklı orada. Daha toplanacak yirmiden fazla ağaç var, yağmurdan sonraya kaldılar.
Sayfamızı takip edenlerin çok olduğu doğrudur. Ancak beğenildiğinden mi, acaba yine ne paylaşılmış diye meraktan mıdır bilemiyorum. Çünkü sitemizi daha ayrıntılı inceleme fırsatı bulursanız, şahane bahçeler, çok bilgili arkadaşlar olduğunu göreceksiniz. Hep söylediğim gibi, bir taşlı tarlada uğraşıp duruyoruz, biz de.
İyi dilekleriniz için teşekkür eder, hayalinizdeki bahçeye sağlıkla ulaşmanızı dilerim.
Sevgili
YeniGine, kargoya değer derseniz size bir miktar gübre gönderebilirim.
Dahlia yumrularını mecburen söküyorum, yoksa bizim buranın kışına dayanamıyorlar.
Pazar günü çektiğim son görüntüler. Kış, soğuk yüzünü iyice hissettiriyor.
Bu soğuk günde arabadan iner inmez soba yakılır, çay demlenir. Kahvaltı hazırlanır. Tabii tüm sofranın fotoğrafı çekilmez.
Gök olarak toplanıp kendi halinde eren domates dilimlenir.
Sobanın üzerinde ekmek kızartılır. Üzerine tere yağ sürülüp peynir ve domates eşiğinde çabucak yenir. İşlere koyulunur.