Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium
Sayın ermana, daha önceki mesajlarım da yazmışımdır belki ama tekrar yazayım, trabzon hurmasının tadındaki burukluğu edeniyle hiç sevmezdim dolayısıyla da ekmemiştim ne zamanki iki taneyle kurutma denemesini yapıp tadını gördüm hemen iki adet alıp diktim.
Yaptıklarım kurumuş olsa bir kaç tane göndereyim diyeceğim ama daha henüz kurumadılar, Aslında sizinde denemeniz için tam zamanı pazardan bir kaç kilo alıp deneyin derim hoşunuza giderse baharda da fidanını dikersiniz.
|
teşekkür ederim.
pazarda hiç görmedim ya da dikkatimi çekmedi. kuru şekilde mi satılıyor yoksa yaş olarak mı? 13 tane meyva ağacı sıkıştıracak kadar yer açtım bahçeye birer ikişer çeşit ekmek istiyorum aslında hepsinin yeri rezervasyonlu ancak dediğim gibi sizin sayfanızda ki hurmaları gördükçe sizin anlatımınızlada her seferinde ağzım sulanıyor. Biran önce pazardan bulup denemeliyim belki çeşitlerden birinden feragat edip trabzon hurması dikerim.