View Single Post
Eski 19-11-2013, 22:31   #668
nevsehirli
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 03-10-2013
sayın cam tepe bende bir ceviz bahcesi kuran çiftçiyim 700 adet altay cevizi dikiyorum herkes istediği ürünü cinsi dikmekte özgürdür kimsenin bişey deme hakkı yoktur ben araştırdım altay cevizi dikmek daha mantıklı geldi sana mantıklı gelmiyorsa dikmezsin bu kadar basit kimseye zorla dikeceksin diye bişey söylenmedi burda altay cevizi hakkında bilgi almak edinmek ten daha çok karalama gibi sorular davranışlar vs şeyler oluyor altay cevizin verimli bi tür olduğunu herkes kabul ediyor çöğürden olurmu olmazmı tescil araştırmasında belli olur öyle olmazsa aşı ile olur bir kere bu tür bu ülkeye girmiştir . sayın altay ceviz arkadaşımız açık sözlüolarak çöğürden yetişe bilir olduğunu söylemiş bunu gizleye bilirdi art niyetli fidancılar gibi aşılı olmadığı halde aşılı diye satmadı çalışmaları neyi gösteriyorsa onu söyledi artı söylenen şeyler sadece sözde değil resim video vs şeylerle ıspatlamaya çalışılıyor bunlarıda görmezlikten gelmek biraz vicdansızlıktır bence . fiyat konusunda söylendiği gibi ürün veriyorsa bence hak ediyor o fiyatı diğer cinslerden mesela chandler türkiyeye ilk geldiği yıllar kaç liradan satıldı bilen varsa söylesin ben bilmiyorum . ve uç beş arkadaş biraz tartışma biraz bilgi alıp verme gibi lşeylerle paylaşım yaparken LİLİUM bir giriş yaptiki kafamızı kuma soktu halen neyi tartışıyorsunuz gibi şeylerle bu ortamı yarattı yanlış hatırlıyor ola bilirim belki ama lilium bu sayfada yazmayacağını söylemişti sanırım bu sayfa hoşuna gitmiyor sa yazma arkadaşım diğer sayfalarıda takip ediyorum yeni paylaşımlar azaldı konuşulacak pek şey kalmadı okursanız tümünü hemen hemen aynı şeyler konuşuluyor liliumunda canı sıkılıp bi dalış yaptı bu sayfaya liliumun o paylaşımına tepki gösterilmesi gerekirken tepkiler bir anda bize doğru yöneldi ben kafamı toprağa sokuyorsam oda at gözlüğü ile bakıyor gözlüğü çıkarıp biraz gelişmelere yeniliklere baksın.. sayın camtepe sen diyorsunya nasıl diyaloğa girersen öyle cevap alırsın diye o kafamızı kuma soktu bende at gözlüğü ile cevap verdim oldumu şimdi girdiği diyaloğun cevabını aldımı ..yani uzun lafın kısası burası altay ceviz sayfası biz bu türe köstek değil destek olmaya çalışıyoruz öyle **** böyle bu tür kendini ıspatlayacak aşısız olmazsa aşılı olsun çok ürün verim,inde amerikan cevizi değil türk cevizi konuşulcak artık altay cevizi ve söylenenler deli sacmalığı geliyorsa birilerine bu sayfaya yazmasın arkadaş milleti gerip konunun dışına çıkarmaktan başka bişeye yaramıyorlar ...............

nevsehirli Çevrimdışı   Başa Dön