View Single Post
Eski 19-11-2013, 15:05   #3055
Mustapha_66
Ağaçsever

Mustapha_66's Avatar

Giriş Tarihi: 27-02-2013
Sayın SDurul,

Size hayran kalmamak gerçekten elde değil. Aynı anda hem çiçeklerle, hem sebzelerle, hemde ağaçlarla bu kadar ilgilenmeniz ve bu işleri bu kadar düzenli yapmanız akıl alır gibi değil. Üç gündür sayfanızı neredeyse baştan sona kadar gezdim. Hakikaten büyülendim. Hayalimin fotoğrafını tam anlamıyla çekmişsiniz. Benimde hayalim emekli olup memleketime yerleşmek ve burada sizin gibi ağaçlarla ve sebzelerle uğraşmak. İnşallah bu hayalim gerçek olur. Ben kendi çapımda evimin balkonunda saksılarla bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Domates, Biber v.s. şimdilik kendimi böyle avutuyorum. Bir kaç yazınızda sayfayı kapatmaktan falan bahsetmişsiniz, sakın ola bu güzelliklerden insanları mahrum etmeyin yanlış yaparsınız. Gördüğüm kadarıyla çok takip edeniniz ve çok seveniniz var. Artık bende onlardan biriyim. Eşinize de ayrı bir parantez açmak gerek diye düşünüyorum. Onca şeyi tek başına yapmak imkansız. Eşinizin hem manevi desteği, hemde bıkmadan usanmadan bunca işlerde size yardımcı olduğu için çok şanslısınız. Allah uzun ömürler verir inşallah, uzun yıllar bu hobinizi sürdürür ve insanlara bu güzellikleri göstermeye devam edersiniz.

Mustapha_66 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön