Altay cevizi o soruların hepsini cevabladı geçmiş konuşmalarda var ama ne dedilerse hedef şaşırttılar hatta adam noterden onaylatılım dedi geçmiş muhabbette var bunlar o cevabı bile eğdiler büktüler bir kılıfa soktular burda kimse kimseyi ikna edemez neden olmaz diyenler gitmedi görmedi cinsi tanımıyor Ben neden savunuyorum gittim gördüm elledim aldım kırdım yedim tadına baktım orda karşılaştığım ekenler ile görüştüm orman bakanlığında çalışan mühendis ile görüştüm ellerindeki patente baktım Altay isminin tescil belgesine baktım Altay bosfor şirket resmi belgeleri gördüm siz hangisini gördünüz birisi yazmış eskişehirdeki bahçe sahibi bunları mahkemeye vermişmiş Allah aşkına adamın dalları meyveden kırılıyor çok merak ettim neden vermiş ben her zaman türkiye ye kazandırmamız gereken bir cins diye düşünüyorum aşı yaparsak daha iyi olur şunu şöyle bunu böyle yapalım ülkemize kazandıralım olması gerekirdi bu tartışmaların konusu hep kasıt karalama ben inat ile neden savunduğumu söyleyim ziyarete gittiğimde orman bakanlığından yetkililer vardı şöyle dediler hayret ettik ceviz ile bilinenler yerle bir oldu bu cinsin önünü çok kesmeye çalışırlar çok karşı çıkanlar olur demişlerdi haklı çıktılar.
|